Denní menu

Pondělí 21. 05. 2018

  Množství Cena (Kč)

Zelná s klobásou

32

Drůbeží rizoto sypané sýrem, kyselá okurka

93

Pečená krkovice s červeným zelím a houskovým knedlíkem

99

Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem a smetanou

119

Tip šéfkuchaře: Vepřová panenka s pepřovou omáčkou a mačkaný brambor

135

Úterý 22. 05. 2018

  Množství Cena (Kč)

Česnečka s bramborem

29

Pštrosí vejce s bramborovou kaší a okurkový salátek

96

Grilovaná krkovička s balkánským bramborem

96

Krůtí pikantní guláš s bramborovým knedlíkem

99

Tip šéfkuchaře: Quesadilla s kuřecím masem, čedarem s ledovým salátem

139

Středa 23. 05. 2018

  Množství Cena (Kč)

Bílá fazolová polévka

29

Smažená cuketa se zeleninovým bulgurem a česnekový dip

96

Plzeňské zástěrky s jasmínovou rýží

99

Přírodní kuřecí kapsa s opečeným bramborem a přírodní omáčkou

106

Tip šéfkuchaře: Filátko z tresky tmavé s restovanou zeleninou, bylinkový brambor, pažitkový dip

145

Čtvrtek 24. 05. 2018

  Množství Cena (Kč)

Hovězí vývar s játrovou rýží

Hermelín grilovaný na medu a rozmarýnu na zeleninovém salátu, rozpečený toast

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

Kuřecí Ondráš se zelným salátem

Tip šéfkuchaře : Krůtí medailonky na žampionech s omáčkou z červeného vína, šťouchaný brambor

Pátek 25. 05. 2018

  Množství Cena (Kč)

Pórková polévka s bramborem

29

Smažený karbanátek s bramborovou kaší, kyselá okurka

93

Čočka na kyselo s uzenou krkovičkou a sázeným vejcem, pečivo

96

Štěpánská hovězí pečeně s jasmínovou rýží

99

Tip šéfkuchaře : Bolevecká bašta

129

Sobota 26. 05. 2018

  Množství Cena (Kč)

Frankfurtská s párkem a bramborem

35

Hovězí maso v rajské omáčce s těstovinami

119

Pečený vepřový bok se špenátem a bramborový knedlík

125

Vepřová panenka plněná ricottou a slaninou, bramborová kaše a zeleninový salátek

149

Neděle 27. 05. 2018

  Množství Cena (Kč)

Frankfurtská s párkem a bramborem

35

Hovězí maso v rajské omáčce s těstovinami

119

Pečený vepřový bok se špenátem a bramborový knedlík

125

Vepřová panenka plněná ricottou a slaninou, bramborová kaše a zeleninový salátek

149

SOKOLOVNA BOLEVEC
Ledecká 19, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 10:30 – 22:30
10:30 – 24:00
SO 11:00 – 24:00
NE 11:00 – 22:00

Manažer restaurace:
Barbora Šrejerová
Hana Chocholová

Šéfkuchař:
Miroslav Kurc

Rezervace:
377 531 650
777 760 145

Objednávka TAKE AWAY
sokolovna@janakbros.cz

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události