Denní menu

Pondělí 22. 01. 2018

  Množství Cena (Kč)

Květáková polévka s jogurtem a jarní cibulkou

32,–

Grilovaný hermelín na zeleninovém salátu, bylinková bageta

93,–

Hovězí kýta s houbovou omáčkou a houskový knedlík

96,–

Kuřecí medailonky z vykostěného stehýnka, kukuřičná zrna s paprikami, petrželový brambor

106,–

Tip šéfkuchaře: Vepřová panenka pečená do růžova na fazolkách se slaninou

139,–

Úterý 23. 01. 2018

  Množství Cena (Kč)

Gulášová polévka s hovězím masem

32,–

Přírodní karbanátek plněný slaninou, čedarem, cibulkou, mačkaný brambor

93,–

Pečené kuřecí stehno s hříbkovou omáčkou, houskový knedlík

96,–

Vepřový gyros s tzatziki, ledový salát s cherry rajčaty, pita chléb

99,–

**Tip šéfkuchaře: Filet z okouna nilského, petrželková omáčka s čerstvým koprem, zámecké brambory

135,–

Středa 24. 01. 2018

  Množství Cena (Kč)

Drůbeží vývar se sýrovým kapáním

32,–

Povidlové taštičky sypané opraženou strouhankou, cukrem, maštěné máslem

89,–

Husarská roláda s rýží

93,–

Moravský vrabec se zelím a bramborový knedlík

99,–

Lasagne s dýní a kuřecím masem

106,–

Tip šéfkuchaře: Kuřecí prsíčko, grilovaná zelenina ve sladké glazuře se sezamem, bramborový gratin

139,–

Čtvrtek 25. 01. 2018

  Množství Cena (Kč)

Valašská kyselica

32,–

Štěpánská hovězí pečeně, jasmínová rýže

93,–

Steak z vepřové krkovice se selským bramborem

96,–

Kuřecí katův šleh v našem bramboráku

99,–

Tip šéfkuchaře: Roast beef na salátu z čerstvé zeleniny, medovo – hořčicový dresink, bagetka

145,–

Pátek 26. 01. 2018

  Množství Cena (Kč)

Hovězí vývar s masem, zeleninou s domácími nudlemi

32,–

Šunkofleky s kyselou okurkou

93,–

Brněnský vepřový řízek, vařený brambor, salátek z červeného zelí

96,–

Tip šéfkuchaře: Kuřecí burrito s BBQ omáčkou, fazolemi a čedarem

145,–

SOKOLOVNA BOLEVEC
Ledecká 19, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 10:30 – 22:30
10:30 – 24:00
SO 11:00 – 24:00
NE 11:00 – 22:00

Manažer restaurace:
Jan Cozl
Hana Chocholová

Šéfkuchař:
Miroslav Kurc

Rezervace:
377 531 650
777 760 145

Objednávka TAKE AWAY
sokolovna@janakbros.cz

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události