Denní menu

Pondělí 24. 07. 2017

  Množství Cena (Kč)

Fazolová polévka s párkem

32,–

Zapečené fleky s kuřecím masem a špenátem

89,–

Přírodní mletý řízek s bramborovou kaší

92,–

Masová směs s bramborákem

95,–

Pečená vepřová krkovice, červené zelí, bramborový knedlík

98,–

Tip šéfkuchaře: Pappardelle s jehněčím ramínkem na majoránce

135,–

Úterý 25. 07. 2017

  Množství Cena (Kč)

Hrášková polévka

32,–

Špagety aglio olio s parmezánem

89,–

Nudličky z vepřové kýty po šenkýřsku, bramborový knedlík

92,–

Kuřecí kung-pao, jasmínová rýže

95,–

Řecký salát s kuřecím masem, rozpečená bagetka

98,–

Tip šéfkuchaře: Filet z tmavé tresky v sezamovém těstíčku, bramborová kaše, listový salátek

135,–

Středa 26. 07. 2017

  Množství Cena (Kč)

Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou

32,–

Zapečený květák s bramborem a sýrem

89,–

Švestkové knedlíky s tvarohem, cukrem a maštěné máslem

92,–

Steak z vepřové kotlety na pečených bramborách se slaninou a sázeným vejcem

95,–

Hovězí kýta v houbové omáčce, houskový knedlík

98,–

Tip šéfkuchaře: Marinované kuřecí prsíčko v bylinkách se zeleninou ratatouille a bramborovými noky

135,–

Čtvrtek 27. 07. 2017

  Množství Cena (Kč)

Rajská polévka s těstovinou

32,–

Zeleninové lečo s klobásou

89,–

Smetanové drůbeží rizoto sypané sýrem

92,–

Kuřecí řízek naruby, petrželový brambor, bylinkový dip

95,–

Hovězí guláš s chlupatým knedlíkem

98,–

Tip šéfkuchaře: Vepřová panenka do růžova s lanýžovými noky a listovým salátkem

135,–

Pátek 28. 07. 2017

  Množství Cena (Kč)

Kulajda s vejcem

32,–

Mexické fazole s grilovanou klobásou a sázeným vejcem

89,–

Grilované krůtí prso, zeleninový kuskus

92,–

Kuře ala bažant, dušené zelí se slaninou, špekový knedlík

95,–

Boloňské lasagne s pamezánem

98,–

Tip šéfkuchaře: Telecí paprikáš s braborovými špalíky

135,–

Sobota 29. 07. 2017

  Množství Cena (Kč)

Česnečka s chlebovými krutony

35,–

Penne all'Amatriciana

92,–

Špíz s kuřecím masem a mačkaným bramborem

95,–

Zapečené noky s vepřovou panenkou, nivou a smetanou

98,–

Hovězí tokaň, jasmínová rýže

105,–

Tip šéfkuchaře: Konfitované kachní stehno, kedlubnové zelí a bramborovým knedlíkem se špekem

145,–

Neděle 30. 07. 2017

  Množství Cena (Kč)

Česnečka s chlebovými krutony

35,–

Penne all'Amatriciana

92,–

Špíz s kuřecím masem a mačkaným bramborem

95,–

Zapečené noky s vepřovou panenkou, nivou a smetanou

98,–

Hovězí tokaň, jasmínová rýže

105,–

Tip šéfkuchaře: Konfitované kachní stehno, kedlubnové zelí a bramborovým knedlíkem se špekem

145,–

SOKOLOVNA BOLEVEC
Ledecká 19, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 10:30 – 22:30
10:30 – 24:00
SO 11:00 – 24:00
NE 11:00 – 22:00

Manažer restaurace:
Tereza Pascherová
Jan Cozl

Šéfkuchař:
Miroslav Kurc

Rezervace:
377 531 650
777 760 145

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události