Denní menu

Pondělí 17. 09. 2018

  Množství Cena (Kč)

Čočková polévka s uzeninou

29,–

Čevabčiči s vařeným bramborem, míchanou hořčicí a cibulkou

180g 96,–

Špenátové mašličky s restovanými cherry rajčaty a filírovaným kuřecím masem

130g 99,–

Steak z vepřové krkovičky na fazolkách se slaninou, mačkaný brambor

150g 109,–

Tip šéfkuchaře: Trhané vepřové maso s bramborovými plackami, karamelizované cibulky, beraní rohy

150g 129,–

Úterý 18. 09. 2018

  Množství Cena (Kč)

Zeleninový vývar s bylinkovým kapáním

29,–

Pečené kuře s nádivkou a šťouchaným bramborem

220g 96,–

Masové kuličky v prarmazánové omáčce, bramborové špecle

180g 99,–

Hovězí nudličky se zeleninou a jasmínovou rýží

150g 109,–

Tip šéfkuchaře: Vepřová panenka pečená do růžova podávaná s bramborovými noky s restovanou kapustou a smetanou

150g 139,–

Středa 19. 09. 2018

  Množství Cena (Kč)

Krémová česnečka s krutonky

29,–

Gratinovaná brokolice s rajčaty a modrým sýrem, vařené brambory, bylinkový dip

150g 96,–

Boloňské lasagne se sýrovou omáčkou

300g 99,–

Kuřecí rarášci v pikantním těstíčku na zeleninovém salátu s rozpečeným toastem

150g 109,–

Tip šéfkuchaře: Filet z candáta v bylinkové krustě s celerovým pyré a pečenými cherry rajčaty

150g 139,–

Čtvrtek 20. 09. 2018

  Množství Cena (Kč)

Uzený vývar s masem a rýží

32,–

Špagety putanesca

300g 96,–

Kuřecí soté se sušenými rajčaty a červenou cibulkou v bramboráku

150g 99,–

Steak z vepřové kotlety se švestkovou omáčkou a bramborovým gratinem

150g 119,–

Tip šéfkuchaře: Svíčková na smetaně se špekovým knedlíkem

150g 129,–

Pátek 21. 09. 2018

  Množství Cena (Kč)

Kapustová polévka s paprikou

29,–

Máslový mletý řízek s bramborovou kaší, okurkový salátek

150g 96,–

Kuřecí stehenní steak zapečený se šunkou a sýrem, mačkaný brambor

150g 99,–

Hovězí krk na slanině s bramborovými špalíčky

150g 109,–

Tip šéfkuchaře: Zauzené krůtí prso s brokolicovým pyré, máslovou kukuřicí a pečenými pařížskými brambůrky

150g 135,–

Neděle 23. 09. 2018

  Množství Cena (Kč)
35,–
119,–
165,–
145,–
129,–
230,–

SOKOLOVNA BOLEVEC
Ledecká 19, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 10:30 – 22:30
10:30 – 24:00
SO 11:00 – 24:00
NE 11:00 – 22:00

Manažer restaurace:
Hana Chocholová
Adéla Divíšková

Šéfkuchař:
Miroslav Kurc

Rezervace:
377 531 650
777 760 145

Objednávka TAKE AWAY
sokolovna@janakbros.cz

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události