Denní menu

Pondělí 20. 11. 2017

  Množství Cena (Kč)

Česnečka s krutony

34,–

Přírodní karbanátek s bramborovou kaší, okurka

93,–

Zapečené šunkofleky s pražskou šunkou

96,–

Hovězí guláš, kynutý knedlík

99,–

Tip šéfkuchaře: Špikovaná vepřová panenka se švestkovou omáčkou, opečená brambora

148,–

Úterý 21. 11. 2017

  Množství Cena (Kč)

Brokolicový krém

34,–

Drůbeží karbanátky se šťouchaným bramborem a okurkovým salátkem

93,–

Dušené krůtí maso s hráškem a mrkví, domácí chléb

96,–

Přírodní hovězí pečeně na slanině, jasmínová rýže

109,–

Tip šéfkuchaře: Vepřový steak na restovaných fazolkách se slaninou, opečená brambora

139,–

Středa 22. 11. 2017

  Množství Cena (Kč)

Polévka z hlívy ústřičné

34,–

Zapékaná kapusta s mletým masem a burgurem

93,–

Vepřové ramínko na kmíně, houskový knedlík

96,–

Plněné knedlíky uzeným masem, dušené zelí

99,–

Tip šéfkuchaře: Marinovaná krkovička na špejli s arašídovou omáčkou, hranolky

148,–

Čtvrtek 23. 11. 2017

  Množství Cena (Kč)

Hovězí vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky

34,–

Pečené kuřecí stehno s mačkaným bramborem a grilovanou zeleninou

93,–

Vepřové rizoto se zeleninou, sypané sýrem, okurka

96,–

Těstoviny s kuřecím masem a omáčkou z pečených rajčat

99,–

Tip šéfkuchaře: Pomalu tažený hovězí krk v silném základu, bramborové škubánky

148,–

Pátek 24. 11. 2017

  Množství Cena (Kč)

Pikantní drůbeží polévka s vejcem

34,–

Hrachová kaše s uzeným masem, restovanou cibulkou, kys. okurka

93,–

Vepřová směs s kapií, jasmínová rýže

96,–

Kuřecí prsa Caprese s bramborovou kaší

99,–

Tip šéfkuchaře: Kančí výpečky s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

148,–

SOKOLOVNA BOLEVEC
Ledecká 19, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 10:30 – 22:30
10:30 – 24:00
SO 11:00 – 24:00
NE 11:00 – 22:00

Manažer restaurace:
Jan Cozl

Šéfkuchař:
Miroslav Kurc

Rezervace:
377 531 650
777 760 145

Objednávka TAKE AWAY
sokolovna@janakbros.cz

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události