Denní menu

Pondělí 16. 07. 2018

  Množství Cena (Kč)

Hrachová s uzeným masem

29,–

Smažená krkovice s bramborovou kaší, kyselá okurka

93,–

Hovězí pečeně na slanině s jasmínovou rýží

99,–

**Kuřecí stripsy na zeleninovém salátu, dip ze zakysané smetany, toast

109,–

**Tip šéfkuchaře: Medailonky z vepřové panenky na fazolových luscích se slaninou a krémovo-žampionovou omáčkou, pečená brambora

135,–

Úterý 17. 07. 2018

  Množství Cena (Kč)

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi

32,–

**Pečené kuřecí stehno s dušenou zeleninou, bramborové šišky obalené ve strouhance

93,–

Vepřová směs s čínskou zeleninou a jasmínovou rýží

99,–

Plněný krůtí řízek šunkou a sýrem s bramborovou kaší, rajčatový salátek

109,–

Tip šéfkuchaře: Zauzený filet z tresky tmavé podávaný s hráškovým pyré a restovanými brambůrky grenaile

139,–

Středa 18. 07. 2018

  Množství Cena (Kč)

Drštková polévka

35,–

Přírodní karbanátek s bramborovou kaší, salátek z červeného zelí s rozinkami a sezamem

93,–

Filírované kuřecí prso na těstovinách se smetanou a sušeným rajčetem

99,–

Švédská roštěná s petrželkovou rýží

109,–

Tip šéfkuchaře: Konfitované kachní stehno s kedlubnovým zelím a špekovým knedlíkem

159,–

Čtvrtek 19. 07. 2018

  Množství Cena (Kč)

Drůbeží vývar se sýrovým kapáním

29,–

Uzená krkovice s pikantní čočkou, restovanou cibulkou a okurkou

93,–

Karlovarský guláš zjemněný zakysanou smetanou, houskový knedlík

96,–

Halušky s bryndzou a rozpečeným špekem

119,–

Tip šéfkuchaře :Kančí ragú na víně se zeleninou a bramborovými krokety

135,–

Pátek 20. 07. 2018

  Množství Cena (Kč)

Kachní kaldoun s nudlemi

35,–

Pomalu pečené vepřové karé, kroupové rizoto se slaninou, červenou cibulkou a přírodní omáčkou

93,–

Moravský vrabec s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

99,–

Uzené krůtí prso na trhaných listových salátech s cherry rajčátky, opečenými krutonky a čerstvým pečivem

119,–

Tip šéfkuchaře :Vepřová panenka se švestkovou omáčkou a bramborovými škubánky

135,–

SOKOLOVNA BOLEVEC
Ledecká 19, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 10:30 – 22:30
10:30 – 24:00
SO 11:00 – 24:00
NE 11:00 – 22:00

Manažer restaurace:
Barbora Šrejerová
Hana Chocholová

Šéfkuchař:
Miroslav Kurc

Rezervace:
377 531 650
777 760 145

Objednávka TAKE AWAY
sokolovna@janakbros.cz

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události